Spring naar content

Factbased Improvement Day 2023

Home » events » Factbased Improvement Day 2023

Op donderdag 12 oktober 2023 organiseren wij een gloednieuwe editie van de Factbased Improvement Day op ons kantoor in de Houthavens te Amsterdam.

Klanten aan het woord: waarde uit data in de praktijk

Veel organisaties onderkennen de waarde van Factbased Improvement, maar worstelen met de vraag hoe als organisatie datagedreven te worden. Om je daarbij te inspireren, organiseren we alweer voor de vijfde keer deze middag vol interactieve sessies. Na een inspirerende keynote stellen we je in de gelegenheid om twee break-outsessies naar keuze bij te wonen. In deze break-outs zullen onze klanten je meenemen in hun datareis en de learnings die zij daarbij hebben opgedaan.

25 jaar Hot ITem

Het hele jaar staat in het teken van ons 25-jarig jubileum. Dit betekent dat deze editie een extra feestelijk tintje krijgt om samen een kwart eeuw Factbased Improvement te vieren!

Save the date

Noteer 12 oktober alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent op de Factbased Improvement Day 2023! Houd onze website in de gaten voor meer informatie over het programma. Let op: er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar en de aanmeldingen voor dit evenement gaan enorm snel. Dus wil je verzekerd zijn van een plek, meld je dan alvast aan met behulp van onderstaand formulier.

 

 

Scroll naar boven