Spring naar content

Ontwikkeltrajecten voor een datagedreven organisatie en cultuur

Home » Ontwikkeltrajecten voor een datagedreven organisatie en cultuur

De Hot ITem Academy biedt diverse ontwikkeltrajecten voor het realiseren van datageletterde medewerkers en een datagedreven cultuur. Door onze brede expertise kunnen wij deze naadloos laten aansluiten op jouw specifieke organisatie en uitdagingen. Op deze manier creëren we het best passende traject. Of het nu gaat om het omscholen van je data-afdeling of het begeleiden van de totale transitie naar een datagedreven cultuur en organisatie.

Uitdagingen bij digitale transformatie

Het is geen geheim dat goed personeel schaars is. Een oplossing voor het uitbreiden van de capaciteit van je datateam kan zijn om zij-instromers of junioren aan te nemen en op te leiden. Los daarvan gaan de technologische ontwikkelingen in het datawerkveld razendsnel en zien we klanten de overstap maken naar nieuwe technische platformen of de cloud. Om deze veranderingen goed te implementeren is het nodig dat medewerkers zich bekwamen in de nieuwe technologie en/of nieuwe werkwijze. Een andere uitdaging is het goed organiseren van de digitale transformatie; hoe selecteer je de juiste use-cases binnen je organisatie en zorg je voor voldoende draagvlak en tractie?

Masterclasses, traineeships en opleidingsprogramma’s

Voor al deze vraagstukken biedt de Hot ITem Academy masterclasses, traineeships en opleidingsprogramma’s die aansluiten bij jouw (technische) omgeving en organisatie. We zorgen voor een vliegende start van medewerkers, een boost in kennis over nieuwe technologieën zodat de verandering snel en efficiënt gerealiseerd kan worden of de juiste handvatten om grip op de digitale transformatie te krijgen. Samen formuleren we leerdoelen en bepalen we de inhoud van het programma om het leerrendement zo hoog mogelijk te laten zijn.

Benieuwd naar voorbeelden van oplossingen die de Hot ITem Academy kan bieden? Hieronder vind je een greep uit onze ontwikkeltrajecten. Benieuwd wat we nog meer kunnen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

De weg naar een datagedreven cultuur en datageletterde medewerkersDownload
Factbased Talent Management Download
Data-trainee-programma op maat Download
Opleidingsprogramma Data Engineering Download
Masterclass Digitale Strategie Download

Meer informatie?

Wil je weten wat de Hot ITem Academy kan betekenen voor jouw meetbare transitie naar een datagedreven organisatie en cultuur? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Plan je adviesgesprek
Scroll naar boven