Customer X

Opleiding ABC

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Uitdaging: gekwalificeerde medewerkers

Een goede en passende begeleiding van (hoger) management en teams, en het optimaal benutten van het potentieel van de medewerkers is cruciaal voor het implementeren van datagedreven bedrijfsvoering.

Heeft u de ambitie om succesvol te transformeren naar een datagedreven organisatie en uw medewerkers hierbij in hun kracht te zetten? Dan introduceren wij graag de Hot ITem Academy.

81%


Maar liefst 81% van de managers van top-400 organisaties in Nederland beschouwt de kennis en kunde van medewerkers als grootste uitdaging bij de transitie naar een datagedreven bedrijfsvoering.

Bron: Hot ITem benchmarkrapport datagedreven bedrijfsvoering

Integraal opleidingsprogramma op maat

Al sinds de oprichting van Hot ITem in 1998 begeleiden wij onze klanten bij de transformatie naar datagedreven bedrijfsvoering. Met de Hot ITem Academy stellen wij nu ons trainingsprogramma ter beschikking aan onze klanten. In de afgelopen jaren hebben wij ruim 60 verschillende business- en technische opleidingen ontwikkeld, bedoeld voor (senior) management, teams en individuele medewerkers. Onze trainingen zijn o.a. gericht op competentieontwikkeling van:

Datavisie & datastrategie

Data Science

Business Intelligence

Datagovernance & datamanagement

Teameffectiviteit & persoonlijke effectiviteit

Privacy

Datafundament

Met een onderscheidende aanpak echt impact maken

Wij helpen u echt meetbare stappen te zetten richting een datagedreven organisatie. Daarom bieden wij geen losse trainingen aan, maar een integraal opleidingsprogramma op maat. Een samenwerking met ons start altijd met een korte scan op datagedrevenheid binnen de organisatie.

Leertrajecten met meetbare resultaten

Op basis van de inzichten uit de scan bepalen we samen met u de doelen van uw opleidingsprogramma. Vervolgens stellen we passende leertrajecten samen, gericht op de ontwikkelbehoeften van individuele medewerkers en/of teams. Het kan daarbij gaan om bewustwording, leren, toepassen en/of borgen.

Tijdens de uitvoering van het programma meten wij voortdurend de voortgang en de impact, en sturen deze met u bij, indien nodig. Hiermee borgen wij dat uw investering in het opleidingsprogramma daadwerkelijk zal renderen.

Ervaren docenten en coaches vanuit de praktijk

De docenten en coaches van de Hot ITem Academy zijn allen ervaren vakspecialisten in Hot ITem-klantprojecten. Daardoor is er in de leertrajecten, naast de theorie, veel aandacht voor cases uit de praktijk.

Case uit de praktijk

“NIBC investeert in het verder ontwikkelen van haar datamanagement-functie en de betrokkenheid van ‘data champions’ is essentieel in het maken van deze stappen.

Om deze te vergroten, hebben we gekozen voor een datamanagement-opleiding van Hot ITem. Door de interviews die Hot ITem vooraf heeft afgenomen, kon tijdens de training gewerkt worden met op NIBC toegespitste voorbeelden. Deze aanpak heeft geleid tot een leerzame en interactieve training en heeft bijgedragen aan een breed besef van het belang van data en de rol die eenieder hierin heeft.”

Sjoerd Swanenberg
Head of Datamanagement Services NIBC Bank

Benieuwd hoe de Hot ITem Academy uw organisatie een boost kan geven?

Wilt u weten wat de Hot ITem Academy kan betekenen voor uw datagedreven bedrijfsvoering en de ontwikkeling van uw medewerkers? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze Business Managers.

Neem contact met ons op

8 + 12 =

Hot ITem Academy is een label van de Hot ITem Groep en volledig gespecialiseerd in het bieden van leertrajecten en coaching. Op dit moment telt de Hot ITem Groep bijna 250 enthousiaste en gepassioneerde specialisten.

Hot ITem gelooft in wendbare, datagedreven organisaties die de concurrentie voorblijven door zich snel te kunnen aanpassen aan nieuwe ontwikkelingen. Alles wat wij doen heeft tot doel om de performance van mensen, afdelingen en organisaties onderscheidend te verbeteren. Dit doen wij samen met onze klanten, op basis van kwalitatief goede data en inzicht in de cruciale zaken. Wij noemen dit Factbased Improvement.

Onze specialismen: Datagedreven besturing, Business Intelligence, Business Analytics, Datafundament, Datamanagement, Datagovernance, Privacy, Cloudstrategie, Strategic Intelligence Center en beheer van hybride data-architecturen.

 

Contactgegevens

Hot ITem Academy
Danzigerkade 19
1013 AP Amsterdam

Telefoon: +31 (0)20 581 02 00
E-mail: info@hotitem-academy.nl